Gündem
1) Merkeze gidilecek günler
2) Atölyeci ?!?
3) Toplantı günü
4) Eğitim
5) Bu hafta
6) Çocuk Şenliği
Kararlar
1) Perşembe kesin var. Ancak ikinci gün Pazartesi ya da Salı olabilir. Tam bir karar verilemedi. Gelmeyenlerin de gün söylemesiyle kesinleşecek. bu nedenle herkesin gidebileceği günü bildirmesi güzel olur.
2) Atölyeleri ayarlama kısmında birinci dönem bayağı sıkıntı yaşadık. Atölyelerle ilgilenen 1 ya da 2 kişi olursa bu iş daha düzenli ilerler. Bİr de iki gün de merkeze gidemeyecek olan programı uymayan zavallılar var onlar bu işi yapabilir. Ben her türlü varım da belirlenen günlere uymayan başka birileri olursa onlar da benimle beraber atölyeci olabilirler. Ya da merkeze gidebilenler dönüşümlü olarak bana yardım edebilir. Ya da başka fikri olan?
3) Toplantı günü Salı gidilerse Pazartesi 18:00, Pazartesi gidilirse salı 17:00...
4) Haftaya Jennifer hoca dan eğitim alacağız saat 17:00 de. Sonrasında da 15 dakkacık toplantı yapalım diyoruz.
5) Sadece bu haftalık Cuma gideceğiz merkeze. Ben ve Ayşem e katılmak isteyeni bekleriz.
6) Çocuk şenliğine bizim çocuklarımız da katılacak. Çocuk şenliği organizasyonuna hepimiz katılırsak güzel olur. Çok eğlenceli oluyor zaten. İlk toplantı Perşembe Yd 106 da saat 17:15te....